WEBSITES VOOR FOTOGRAFEN e.a. KUNSTENAARS

Wat is FotoPortfolios?

FotoPortfolios is een bedrijf dat een complete, gemakkelijke en betaalbare oplossing biedt om uw portfolio online te presenteren. Niet alleen regelen we een domeinnaam voor u maar we zorgen er ook voor dat die vindbaar is via google en andere zoekmachines. U krijgt een complete oplossing waarmee u altijd en overal uw nieuwste werk online kan zetten. Zeer geschikt voor fotografen, visagisten, stylisten, kunstschilders, beeldhouwers, architecten of andere beeldend kunstenaars.

Filosofie

Onze filosofie is: hou het simpel. Omdat internet zo'n snel medium is, nemen mensen weinig tijd om hele teksten en massa's beelden door te nemen. Geen ingewikkelde, druk vormgegeven websites maar eenvoudige snelle sites waar uw werk tot zijn recht komt. En een site veroudert snel. Zorg dat hij geregeld bijgehouden wordt. Wij leveren daarvoor het gereedschap. Ook een reden om een site eenvoudig te houden, is de opkomst van mobiel internet. De i-Phone, smartphones en iPad zijn razend populair. Wij hebben de sites zo ontwikkeld dat ze ook op een iPhone, iPod touch, iPad of een andere smartphone of tablet te bekijken zijn.

FP-community

Als u een portfolio website ( webfolio ) bij ons heeft, bent u meteen lid van de FotoPortfolios-community. Dit wil zeggen dat u opgenomen wordt met een foto op de klantenpagina, dat u uw eigen exposities kan aankondigen en een platform heeft om collega's te vinden. Bent u beeldendkunstenaar en zoekt u een fotograaf dan kunt u terecht bij de FP-communitie pagina's. Ook visagisten, stylisten, kunstschilders, ontwerpers, beeldhouwers en architecten vindt u hier. Ben Krewinkel verzorgt een interessante weblog: overFotoboeken. En de belangrijkste exposities vindt u op de exposities-pagina.  
 
o Uw eigen domeinnaam   o Zelf te onderhouden   o Niet duur   o Snel   o Strakke vormgeving